Manuia le Dragon boat Festival

O le a iai se aso malolo a Newclears mai le aso 22 Iuni i le aso 24 o Iuni mo le Dragon boat Festival.

O le Dragon Boat Festival, e taʻua foi o le Double Fifth Festival, e faamanatuina i le aso 5 o Me i luga o le masina.Ose fa'afiafiaga fa'atagata lautele fa'asalalauina fa'atasi ma se tala fa'asolopito o le silia ma le 2,000 tausaga, ma o se tasi lea o tausamiga fa'aSaina e sili ona taua, fa'atasi ai ma le Spring Festival, Tomb-Sweeping Day, ma Mid-Autumn Festival.E tele fa'afiafiaga fa'afiafiaga i lea aso, o lo'o fa'atasi ai ma tu ma aga o le 'ai o le araisa dumplings ma le tu'uga va'a tarako e taua tele.

E le gata i le atunuu o Saina, e tele isi atunuu ma itulagi o Asia e faamanatu foi lenei tausamiga.I Meleisia, Initonesia, Sigapoa, ma Taiuani, Saina, ua lauiloa o le Bak Chang Festival ('Dumpling Festival').

O le amataga o lenei tausamiga o le taumafanafana e totonugalemu i se ofisa atamai o le malo e igoa ia Qu Yuan,ma o ia foi o se tusisolo maoae. O ia o se tagata lotonuu ma faaaloalogia, ae ona o le leaga o le loto leaga na iu ai ina le fiafia i le faamasinoga a le emeperoa.
O le le mafai ona toe maua le faʻaaloalo a le emeperoa, o le vaʻavaʻai atu i lona atunuu ua pa'ū i fili, na oso ai Qu Yuan o ia lava i le vaitafe o Mi Low ma fasioti ia te ia lava.O tagata o le nuʻu o loʻo nonofo lata ane i le Vaitafe o Mi Lo na faanatinati atu i totonu o latou vaʻa e suʻe o ia aʻo togiina le araisa i totonu o vai e faʻamalie ai tarako vaitafe.

E ui ina le mafai ona latou mauaina Qu Yuan, ae o loo faamanatuina pea a latou taumafaiga i aso nei.
I le taimi o lenei tausamiga tele, Newclears Limited e moomoo i uo tuai ma fou uma le filemu, fiafia ma le soifua maloloina lelei!

O i matou o lau paaga fa'atuatuaina i taimi uma mo mea e mana'omia i aso ta'itasi (napekini mo tagata matutua, napekini pepe, napekini biodegradable, underpads, solo susu)

E oo lava i le taimi o le aso malolo, afai ei ai ni au fesili e uiga ia matou oloa poʻo le lisi o tau, pepe toso-apepepe, tagata matutua napekini, lalo pads, solo susu, compressed solo,s ma isi, faamolemole tuu lau imeli ia i matou ma o le a matou fesootai. i totonu ole 24 itula.

For any inquiry about Newclears products, please contact us at email:sales@newclears.com, Tel: +86 1735 0035 603!

napekini biodegradable


Taimi meli: Iuni-14-2023